Amikor a szex fájdalmas – 8 kiváltó ok

Első és legfontosabb, hogy tudd, nem vagy ezzel a világon egyedül. A nők nagy hányadát érinti a téma valamelyik életszakaszban az akciódúsabbak közül. Mik ezek?

  1. gombás fertőzés vagy irritáció – a megfelelő hüvelytabletta használata, illetve az eddig használatos betét, műszálas alsóruha cseréje (illatanyag, egyéb összetevő is kiválthat irritációt)
  2. húgyúti fertőzés (egy eléggé gyakori baj) – többnyire antibiotikum-kezelés segít, amely után szintén érdemes hüvelyi készítménnyel helyreállítani a felborult sav-bázis egyensúlyt a hüvelyben
  3. petefészekciszta –nem kell aggódni, általában felszívódik

 1. kinövések a méh falán – megoldás az eltávolítás, de először egy ultrahang vizsgálat esedékes, hogy valóban erről van-e szó – irány a nőgyógyász
 2. endometriózis (méhen kívüli szöveti beágyazódás) – szakorvos meglátogatása esedékes
 3. nyirokmirigyek betömődése (a kisajkak belső oldalán vannak és váladékot termelnek alapesetben) – nincs mese, orvosi kezelés szükségeltetik
 4. szülés utáni problémák (köztük a gátseb érzékenysége) –masszírozhatod érzéstelenítő krémmel, csillapítsd a fájdalmat (homeopátia is segíthet)
 5. hüvelyi szárazság – többféle oka lehet, érdemes tisztázni, pontosan mi okozhatja, hiszen életszakaszonként más és más

Bármi szokatlant érzel, ami túlmegy a felületi viszketésen, érdemes szakemberrel megnézetni és megbeszélni a problémát. Ugyanakkor utánanézhetsz, milyen lelki problémára utalnak fenti tünetek, hiszen testünk jelzőrendszer, nem hagyja annyiban az önámítást, rávilágít elakadásainkra. Az önazonos és felelősségteljes nő szexi, nincs mit hozzátenni! Cselekedj!

Fókuszálás a téli zimankóban – 8 ötlet, amitől szép lehet a február!
A tampon használatának előnyei és hátrányai
« Vissza: Női tippek

Bakteriális vaginózis ellen

Vásárlás

A Silver-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

SILVER-Q


A Silver-Q hüvelykapszula, használata ajánlott gombás, vírusos és bakteriális fertőzések, így a bakteriális vaginózis – BV ellen. Hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően a hüvelyfertőzéseket megszünteti, ezáltal a kellemetlen tünetek is enyhülnek.

Silver – Q , az ezüst erejével!

A Silver-Q hüvelykapszula a hüvelyi fertőzések gyors megoldását, három rendkívül hatékony összetevőjének hatása révén tudja segíteni:

 • Ezüst és titán-dioxid – széles spektrumú védelmet nyújt fertőtlenítő hatása révén (bakteriális, gombás és virális fertőzések esetén)
 • Hyaluronsav – sejtregeneráló hatása a gyors sebgyógyulást segíti (gyermekszülés után, hüvelybe helyezett eszközök okozta hámsérülés esetén)
 • Aloe Barbadensis – fokozott gyulladás csökkentő és nyugtató hatású az érintett intim területeken

 

To Top