Az intimtorna előnyei, fontossága

Bár nincsenek szem előtt ezek az izmok, intim testrészünk edzettségének fontossága nem kérdés. Számos helyzetben segít ennek a speciális tornának a gyakorlása, de nem mindegy, hogyan hajtjuk végre.

Milyen pozitív változások várhatók az intimtorna eredményeképp?

  1. Alkalmazása esetén a menstruációs fájdalmak erőssége csökkenthető, egyes tapasztalatok szerint meg is szünteti azt

 1. hatással van a szexuális életedre is, hiszen gyakorlásával nő a szexuális étvágy, könnyebben elérhető az orgazmus
 2. erősebbé és ellenállóbbá válik a méh, a gátizmok
 3. ennek fényében a szülésnél is hasznodra válik a torna, ugyanis a rugalmas és erős izmok segítenek a kitolásban (véletlenül sem gátolják azt), a szülés után pedig hamarabb visszanyerik régi állapotukat intim részeid
 4. inkontinencia problémák esetén is megoldás lehet az intimtorna; ha nap mint nap megtartod magadnak a 10 perces edzést, akkor pedig biztosan.

Mit kell tenned?

 • Az első fontos lépés, hogy keress egy intimtorna oktatót, akihez eljársz a heti egyszeri foglalkozásra. Ez a találkozók hossza függvényében lehet 2-3-4 alkalmas tanfolyam, ahol személyre szóló tanácsokat is kaphatsz.
 • Ezután otthon, reggel és este, a tanultak alapján mozgasd meg mélyizmaidat és ne add fel! Legyen olyan rutinfeladat, mint a fogmosás. Megéri.
 • A „sportolás” elején semmiképp ne használj erre az edzésformára kialakított súlyzókat – részletekről kérdezd az oktatót!
A szexuális energia erősítése
Házi praktikák felfázás ellen
« Vissza: Női tippek

Bakteriális vaginózis ellen

Vásárlás

A Silver-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

SILVER-Q


A Silver-Q hüvelykapszula, használata ajánlott gombás, vírusos és bakteriális fertőzések, így a bakteriális vaginózis – BV ellen. Hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően a hüvelyfertőzéseket megszünteti, ezáltal a kellemetlen tünetek is enyhülnek.

Silver – Q , az ezüst erejével!

A Silver-Q hüvelykapszula a hüvelyi fertőzések gyors megoldását, három rendkívül hatékony összetevőjének hatása révén tudja segíteni:

 • Ezüst és titán-dioxid – széles spektrumú védelmet nyújt fertőtlenítő hatása révén (bakteriális, gombás és virális fertőzések esetén)
 • Hyaluronsav – sejtregeneráló hatása a gyors sebgyógyulást segíti (gyermekszülés után, hüvelybe helyezett eszközök okozta hámsérülés esetén)
 • Aloe Barbadensis – fokozott gyulladás csökkentő és nyugtató hatású az érintett intim területeken

 

To Top