A “szellőzés” fontos – mindenütt!

Ha belegondolsz, az élet megannyi területén fontos a szellőzés-szellőztetés. Valószínűleg nagyon zavarna, ha egy étteremben – tegyük fel – nem működne megfelelően a szellőzőrendszer és számtalan étel illata keveredne egyszerre. Vagy például az sem éppen kellemes, ha a metróban nem lenne szellőzés, de az otthonodban, a munkahelyen, az iskolában, a bankban, vagy a buszon, ahol mostanában már nincs is nyitható ablak brrr. Naugye!

Alapvető tehát, hogy szellőztessünk! Mindenhol. Többször.

Amikor kint 45 fok van, mert a napon már minimum annyit mutat a hőmérő, akkor mi lehet a hajlatokban? Bár szervezetünk csodálatos, és hűti magát, de ezt párologtatással teszi, nem csupán a hőség hanem a nedvesség is meghatározó, azaz izzadunk. Ez olyan közeg a baktériumoknak, mint nekünk a wellness – önként és dalolva mennek az ilyen vonzó helyekre lazulni, és sokasodni. Mit tegyél hát, hogy ezt kezeld, és komfortossá tedd Magad a mindennapokban?

  1. Jöhet a szexi fehérnemű, de viselj kényelmeset!
  2. Legyen az anyaga pamut. Mindenféle műanyag növeli az izzadás lehetőségét és kiütést is okozhat a hőségben.
  3. Fazonja lehet bármilyen, kivéve tanga. Utóbbi „utaztathatja” sajnos a kórokozókat a genitáliák között.
  4. Ne legyen túl szűk, ne vágjon, ne tapadjon.
  5. Nem ördögtől való gondolat a váltás fehérnemű ideája – nem nehéz beleizzadni pikk-pakk egy szép darabba. Mennyivel jobb egy száraz változatba átugrani és komfortosan tölteni a nap többi részét.
  6. A szellőztetéssel, a száraz felületek biztosításával már rengeteget tettél intim egészséged megőrzése érdekében.
A tampon használatának előnyei és hátrányai
4 tipp az egészséges női higiéniáért, amit mindenképp érdemes szem előtt tartani!
« Vissza: Női tippek

Bakteriális vaginózis ellen

Vásárlás

A Silver-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

SILVER-Q


A Silver-Q hüvelykapszula, használata ajánlott gombás, vírusos és bakteriális fertőzések, így a bakteriális vaginózis – BV ellen. Hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően a hüvelyfertőzéseket megszünteti, ezáltal a kellemetlen tünetek is enyhülnek.

Silver – Q , az ezüst erejével!

A Silver-Q hüvelykapszula a hüvelyi fertőzések gyors megoldását, három rendkívül hatékony összetevőjének hatása révén tudja segíteni:

  • Ezüst és titán-dioxid – széles spektrumú védelmet nyújt fertőtlenítő hatása révén (bakteriális, gombás és virális fertőzések esetén)
  • Hyaluronsav – sejtregeneráló hatása a gyors sebgyógyulást segíti (gyermekszülés után, hüvelybe helyezett eszközök okozta hámsérülés esetén)
  • Aloe Barbadensis – fokozott gyulladás csökkentő és nyugtató hatású az érintett intim területeken

 

To Top