A szexuális energia erősítése

Nem kell extra dolgokra gondolni, elég, ha szétnézünk magunk körül. Rohanás, stressz vagy épp depresszió, kiégés, kimerültség. Ilyen állapotokban épp, hogy fenntartjuk magunkat, nem igazán a kielégítő és forró szex az első gondolatunk.

Pedig. Ha az lenne, máris lazulna körülöttünk a levegő, de sajnos ez csettintésre nem sikerül, így tenni kell érte, de nyugalom, nem megterhelő tevékenységekre gondolunk.

  1. A stressz csökkentése. – Sajnos ezen nem változtathat más csak Te. Rajtad múlik, felismered-e, hogy a folyamatos intézkedéssel elveszed magadtól a lehetőséget egy nyugodtabb, boldogabb élet elől, amelyben a szexualitás is jelen van. Idegeskedve, aggodalmaskodva, folyton agyalva szinte lehetetlen ellazulni. Ha a nap 24 órája be van osztva, akkor bonyodalmas a kikapcsolás eme formája.

Hagyj időt! „Alkoss” időt kettőtökre, sokkal értékesebbek ezek az órák, mint gondolnád! Relaxálj vagy meditálj, ezek lassítanak, visszahozzák saját életedre a fókuszt és megtalálod a helyes egyensúlyt.

  1. Kimerültség feloldása – fentiek tükrében fáradt is lehetsz. Ha kikapcsolódásként tévét nézel, nem kerülsz közelebb szexuális energiáid élesztgetéséhez. Először is pakold ki a készüléket a hálószobából, és minél kevesebbszer kapcsold be. Este már a telefont is tedd félre, és koncentrálj a társadra. Ha nagyon kimerültél, és minden vágyad korán lefeküdni, akkor is lépj át újra és újra ezen a határon, bújjatok össze, majd lassan felébredsz!

Bízz benne, hogy megéri későbbre halasztani a pihentető alvást, hogy az éltető szexuális energia is felszabadítsa tested. Hatására ugyanis sokkal nyugodtabb és mélyebb lehet az alvási periódus.

  1. Mozgás! – Számos okos ember leírta és elmondta már, hogy a mozgás, az egészséges táplálkozás is hozzájárul ahhoz, hogy az ágyról ne csak az alvás jusson eszedbe. A sportolás, táncolás hatására a szervezetben endorfin nevű hormon szabadul fel, ami jókedvünkért felelős. Te is tudod, hogy egy pozitívabb, frissebb, edzettebb ember könnyebben hajlik a flörtölésre, mint az, aki letört, bizalmatlan és reményvesztett. Első hallásra talán hihetetlen, de a helyes, zöldségekkel, gyümölcsökkel, magvakkal felturbózott táplálkozás, elegendő vízfogyasztás, valamint bármilyen rendszeres mozgás visszaadja az erőnket, ugyanakkor akár egy közös pont is lehet.

Szervezz közös programot az uszodába, ahol a kellemesen kimerítő úszás után egy szaunázás közben megbeszélhetitek a következő közös eseményt, például egy gasztronómiai témájú kiruccanást.

  1. Különleges kiegészítők – nem feletétlen a fehérneműre gondolunk, de abban is gondolkozhatsz. Mindenféle játék, mely a két félnek örömet okoz, alkalmazható. Emellett illatokkal – illóolajokkal –, masszázzsal is kísérletezhetsz, hiszen a szexben nagyon fontos a szaglás és a tapintás szerepe. Sokszor nem is tudatosul, de a másik testszaga már elég is ahhoz, hogy ráugrási ingerencia alakuljon ki benned, hiába, ilyenkor végre háttérbe szorul az ész és győznek az ösztönök, tehát a nagybetűs Kémia!
  1. Intimitás jelenléte a kapcsolatban – ha elvesztetted a társadba vetett bizalmad, nem csoda, ha nincs kedved összebújni, mivel alapos vagy alaptalan előítéleteid alakulhattak ki a másikról. Sok-sok őszinte beszélgetéssel és kölcsönös érdeklődéssel visszahozható az intimitás, romantika két ember között. Engedd magadnak megérezni, mire, kire vágysz és aztán őszintén szembenézni ezzel a vággyal.
„Egy szál bikinit hoztam el az útra…” – 6 tipp a fesztiválszezonra
Az intimtorna előnyei, fontossága
« Vissza: Női tippek

Bakteriális vaginózis ellen

Vásárlás

A Silver-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

SILVER-Q


A Silver-Q hüvelykapszula, használata ajánlott gombás, vírusos és bakteriális fertőzések, így a bakteriális vaginózis – BV ellen. Hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően a hüvelyfertőzéseket megszünteti, ezáltal a kellemetlen tünetek is enyhülnek.

Silver – Q , az ezüst erejével!

A Silver-Q hüvelykapszula a hüvelyi fertőzések gyors megoldását, három rendkívül hatékony összetevőjének hatása révén tudja segíteni:

  • Ezüst és titán-dioxid – széles spektrumú védelmet nyújt fertőtlenítő hatása révén (bakteriális, gombás és virális fertőzések esetén)
  • Hyaluronsav – sejtregeneráló hatása a gyors sebgyógyulást segíti (gyermekszülés után, hüvelybe helyezett eszközök okozta hámsérülés esetén)
  • Aloe Barbadensis – fokozott gyulladás csökkentő és nyugtató hatású az érintett intim területeken

 

To Top