Hogyan szabadulj meg a gombától?

Kellemetlen, fáj és zavaróan viszket?Ha már biztosan tudod, hogy gombás fertőzést kaptál el, a következő lépésekkel orvosold a problémát:

    1. A tünetek felfedezése után elsőként vásárolj egy doboz hüvelytablettát, amely a használata során visszaállítja a megfelelő sav-bázis egyensúlyt és visszaépíti a jó laktobacillusokat a hüvelyben. Lehet, ennyi elég is lesz. Ha nem…

  1. Akkor irány az orvos, aki a vizsgálat után gombaellenes szert (krémet, kúpot vagy tablettát) ír fel, melyet általában 1-2 hétig kell alkalmazni, szedni, kenni.
  2. Mellékszál, de fontos: a gyógyszerek csökkenthetik az óvszer biztonságosságát, így egyéb fogamzásgátló módszerekhez is folyamodjatok ebben az időszakban.
  3. Ha még így is visszatér a baj, akkor megint kérj egy időpontot orvosodnál, aki valószínűleg komolyabb hatású gyógyszert fog felírni és esetleg a partneredet is kezelni fogja.
  4. Mindezek mellett, ha rendszeresen van ilyen típusú problémád, kicsit ülj le, meditálj, gondolkodj el azon, mi lehet ennek az „elutasításnak” a hátterében? Hiszen az ilyen fertőzéssel meglehetősen gátolod az oldott és kielégítő szexuális életet. Érdemes, és megéri foglalkozni ezzel, hogy utána igazi, felszabadult, egészséges nőként létezz!
Baktérium vagy gomba?
« Vissza: Orvosi témák

Bakteriális vaginózis ellen

Vásárlás

A Silver-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

SILVER-Q


A Silver-Q hüvelykapszula, használata ajánlott gombás, vírusos és bakteriális fertőzések, így a bakteriális vaginózis – BV ellen. Hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően a hüvelyfertőzéseket megszünteti, ezáltal a kellemetlen tünetek is enyhülnek.

Silver – Q , az ezüst erejével!

A Silver-Q hüvelykapszula a hüvelyi fertőzések gyors megoldását, három rendkívül hatékony összetevőjének hatása révén tudja segíteni:

  • Ezüst és titán-dioxid – széles spektrumú védelmet nyújt fertőtlenítő hatása révén (bakteriális, gombás és virális fertőzések esetén)
  • Hyaluronsav – sejtregeneráló hatása a gyors sebgyógyulást segíti (gyermekszülés után, hüvelybe helyezett eszközök okozta hámsérülés esetén)
  • Aloe Barbadensis – fokozott gyulladás csökkentő és nyugtató hatású az érintett intim területeken

 

To Top