A hüvelyi fertőzések kezelése – bakteriális vaginózis

A baktériumok okozta hüvelyi fertőzések (bakteriális vaginózis) eléggé alattomos tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • sokféle okból elszaporodhatnak,
  • kellemetlen tüneteket – folyás, égő, viszkető érzés – okoznak,

 • Hozzád visszatérhetnek, miközben párod észre sem veszi létezésüket.

Hogyan kezelheted a problémát, ha már felütötte fejét a bakteriális vaginózis?

 1. Járj utána, mi lehet a kiváltó ok! – Tippek: antibiotikum kúra, új szerelem, azaz a szokásosnál többszöri szex; a normálisnál jelentősebb komolyabb mennyiségű és tartós alkoholfogyasztás, cukorbetegség, a kelleténél több intim tisztálkodás, dohányzás, a sűrű partnercsere az ágyban.
 2. Válaszd ki a megoldást a megtalált ok függvényében! Szokj le, változtass, légy óvatos, figyelmes, mértékletes és okos.
 3. Valamint kezeld a betegséget helyileg is – kiváló szerek léteznek már arra, hogy a megfelelő pH-egyensúlyt kialakítsák ismét és az egészséges hüvelyi flórát is visszaépítsék a tett helyszínén, megszüntessék a fájdalmat, a viszketést.
Gyakori kérdések és válaszok
Az antibiotikum-kúra mellékhatásai
« Vissza: Orvosi témák

Bakteriális vaginózis ellen

Vásárlás

A Silver-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

SILVER-Q


A Silver-Q hüvelykapszula, használata ajánlott gombás, vírusos és bakteriális fertőzések, így a bakteriális vaginózis – BV ellen. Hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően a hüvelyfertőzéseket megszünteti, ezáltal a kellemetlen tünetek is enyhülnek.

Silver – Q , az ezüst erejével!

A Silver-Q hüvelykapszula a hüvelyi fertőzések gyors megoldását, három rendkívül hatékony összetevőjének hatása révén tudja segíteni:

 • Ezüst és titán-dioxid – széles spektrumú védelmet nyújt fertőtlenítő hatása révén (bakteriális, gombás és virális fertőzések esetén)
 • Hyaluronsav – sejtregeneráló hatása a gyors sebgyógyulást segíti (gyermekszülés után, hüvelybe helyezett eszközök okozta hámsérülés esetén)
 • Aloe Barbadensis – fokozott gyulladás csökkentő és nyugtató hatású az érintett intim területeken

 

To Top